Pripazite na ishranu i hidratizaciju

page4_img2

Voda

Organizam jedino vodu prepoznaje kao tekućinu.

Voda je najbolji, najdostupniji i najjeftiniji izvor tekućine. Voda pospješuje sve vitalne funkcije u organizmu. Što više vode pijemo, sporije starimo. Mnogi prirodni sastojci mogu vam pomoći u njezi lica, a i njega tijela preparatima koje sami pripremite nije isključena.

Banana je bolja od botoksa. Jogurtom, bananom, octom ili limunom postignite učinak najskupljih tretmana za ljepotu kože. Jednom bananom pomiješanom sa 100 ml jogurta i dvije žlice meda postignite rezultat botoksa.

Izmiksajte sve sastojke u blenderu kako biste dobili jednoličnu pastu pa je nanesite na lice i vrat te ostavite da odstoji 10-20 minuta. Operite lice hladnom vodom, a koža će ostati hidratizirana i meka.

Povrće koje pomlađuje kožu

Godine ne možemo zaustaviti, ali znakove starenja kože možemo usporiti pravilnom prehranom, pogotovo povrćem.

Najvažniji antioksidanski koji poništavaju štetno djelovanje sunca i stresa nalaze se u vitaminima C i A koje pronalazimo u mrkvi i paprici. Vitamini C i E pomažu kod zacjeljivanja rana te održavaju elastin i kolagen, a nalaze se u rajčicama, kelju i zelenom čaju. Njega lica prvi je korak, a put do lijepe kože može trajati samo mjesec dana, otkrili su znanstvenici. Uz pet porcija svježeg povrća dnevno koža izgleda mlade i atraktivnije.

Crveno povrće pritom je učinkovitije od zelenog, a najbolji prirodni ubojice bora su rajčice, mrkva i paprika. Povrće zadržava najviše korisnih tvari ako je svježe ili kuhano na pari.

Beauty bon

Poklonite dragoj osobi “Beauty bon”, neka se prepusti našoj stručnosti!

o nama govore…

Izrazito ugodna atmosfera, moram pohvaliti stručno osoblje na strpljenju.
Ivana H.
Kao i većina žena, jednom kada pronađe specijaliziranog liječnika, zubara, ginekologa, ne mijenja ih. Tako je i sa kozmetičarima. Konačno sam pronašla mjesto gdje se osjećam ugodno i gdje je moje lice zadovoljno 🙂
Eleonora P.
Ne mogu si često priuštiti odlazak u kozmetički salon, no svaki put kad je to moguće Hygeia je moje odredište. Blizu kuće je i jako sam zadovoljna tretmanom.
Ana D.M.