Jeste li znali?

Svoje zdrave i potpuno prirodne anti-age preparate možete napraviti i u svojoj kućnoj radinosti, uz malo dobre volje. Od crvenog luka, pčelinjeg voska i meda načinite pripravak za masažu.

Rastopite tri žlice pčelinjeg voska, zatim ga na blagoj vatri smiješajte sa sokom dviju glavica luka i dvije žlice meda. Pripravak odložite s vatre i miješajte sve dok se masa ne ohladi, a potom je spremite u posudicu, dobro zatvorite i spremite u hladnjak.

Tom kremom protiv bora lagano masirajte mjesta s borama.

Za otklanjanje bora oko očiju izvrsni su klinčići. Pet žlica klinčića oparite šalicom kipuće vode i odložite na deset minuta. U tom oparku namočite vatu i njome natrljavajte mjesta s borama. Prirodne maske ili oblozi za lice podarit će vas lijepim i zdravim izgledom, a uz to će vas i opustiti.
Najjednostavniji tretman je onaj u kome na kožu direktno nanosite čist med. Stavite krpu u toplu vodu, iscjedite je i stavite na lice kako bi vam se otvorile pore. Na lice i dekolte u debljem sloju nanesite med i ostavite da djeluje 15 do 30 minuta. Isperite toplom vodom, a nakon toga hladnom, kako biste zatvorili pore. Preporučljivo je ovu masku koristiti jednom tjedno.

Info:

Posjetite nas!

od svih prepruka i dalje je najvrijednija i najučinkovitija ljudska riječ.

Stara izreka kaže: “Dobra riječ daleko se čuje”.

Vjerujte u sebe i steknite povjerenje u nas. Jedan osmijeh ne košta ništa, a djeluje čudesno!

Pronaći ćete nas u:

Kuzminečkoj 55, Zagreb, Vrbani III.
Kontakt: 098 267 277

Uvjerite se! 🙂